Zoeken naar je verleden.

Mede vanwege het succes van eerdere avonden organiseert de Historische Kring Wederden op veler verzoek opnieuw een cursus Aldfaer en wel op woensdagavond 28 november en op woensdagavond 12 december a.s.. Aanvang 19.30 uur in de Van Buuren Stee, Appelhofdwarsstraat 2 in Wierden..

Aldfaer is een populair genealogisch computer programma waarmee iedere stamboomonderzoeker aan de slag kan gaan. Het is gebruiksvriendelijk en zeer geschikt voor iedereen die meer wil weten, op weg geholpen wil worden of zich wil verdiepen in zijn of haar stamboom. Geïnteresseerden (zowel  beginnende als gevorderde stamboomonderzoekers) zijn van harte welkom, maar neem a.u.b. wel uw eigen laptop mee.

In verband met het klaarzetten van tafels en stoelen graag vooraf aanmelden bij de secretaris van de HKW mevrouw Leta Evers: (secretariaat@historischekringwierden.nl).

De deelname is gratis en de koffie/thee voor niets, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.